Calem Vintage Porto 2015 20% 0,75L

Täidlane, marjane ja tugevamaitseline magus kangendatud punane vein
Kaubakood: 7250427075K_S0002
€45,79 KM-ta

Lisainfo

Veinikoda on asutatud 1859. aastal Antonio Alves Càlemi´i poolt, kes hakkas Brasiiliast vääris puitu importima, aga et laevad tühjalt Brasiiliasse ei sõidaks, hakkas ta sinna eksportima veini. 1965. aastal jätkas António Alves Calém juunior isa tööd ja selleks ajaks oli kasvanud Càlem reederiks, kellel oli oma isiklik laevastik. 1993. aastast kuulub Sogevinus SGPS S.A. gruppi keldrivarudega üle 8 miljoni pudeli. Veinimaja on tuntuks saanud oma vanade Tawny tüüpi portveinidega. Värvilt intensiivne tumepunane. Aroomis tunda küpseid tumedaid marju, rosinaid, magusaid vürtse, kaneeli, aniisi, viigimarju, aroomilõppu ilmestab vürtsikas tanniinsus. Maitse magusalt vürtsikas, tunda pähkleid ja kuivatatud musti marju, rosinaid ja röstitud sarapuupähkleid koos tumeda šokolaadiga. Järelmaitse pikk ja struktuursete tanniinidega. Viinamarjad on korjatud Douro jõe ülemjooksul, parimas Douro Superior piirkonnas, Quinta do Arnozelo veinivaldusest. Veini käärimine katkestatakse 2 päeval, lisades 77% alkoholisisaldusega viinamarjadestillaati, mis jätab veinile alles kõrge jääksuhkrusisalduse. Vein areneb enne villimist Oportos, Villa Nova de Gaia linnas Calemi veinikojas 2 aastat tammevaatides.

Tarbimissoovitus

Šokolaadidessert, marjakoogid, sinihallitusjuust, söögikorra lõpetuseks, kergem sigar.

Toote koduleht

http://calem.pt/

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l 115g/L
Product information
Alkoholi liik Kaitstud päritolunimetusega liköörvein
Tootja A.A.CALEM&FILHO S.A
Piirkond Douro
Päritolumaa Portugal
Viinamari Touriga Nacional, Tinta Roriz, Tinta Barrocca, Tinta Cao
Aastakäik 2015
Stiil Magus ja aromaatne
Maitse Magus
Alkoholi sisaldus 20
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Deposit information
Pant 0
Serving information
Serveerimine Jahutatult, 10 - 12 ºC, copitast või väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Tänu kõrgele alkoholi- ja suhkrusisaldusele on arengupotentsiaal veinikeldris aastakümneid