Le Sughere Di Frassinello 14,5% 0,75L

Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Kaubakood: 7530601075K_S0003
€29,52 KM-ta

Lisainfo

Rocca di Frassinello on 2000. aastal Toskaanas, Maremma piirkonnas Castellare di Castellina ja Domaines Barons de Rothschild (Château Lafite Rothschild) vaheline koostööprojekt. Esinusveiniks Rocca di Frassinello, mille esimene aastakäik mis jõudis müügile 2004. aastal. Ca 200ha suuruses valduses on veinistandusi 81ha. Alates 2011. aastast kannavad veinid Maremma DOC kvaliteediklassi algse Toskaana maakonnaveini (IGT) asemel. Värvilt keskmise intensiivsusega sügav rubiinpunane. Aroom on keskmisest intensiivsem ja elegantselt marjane. Tunda on küpseid tumedaid metsamarju, küpseid tumedaid luuvilju, mustsõstraid, nahka, pagarivürtse, rosmariini ja seedripuitu. Maitse on kuiv, täidlane ja struktuurselt marjane. Tunda on üleküpsenud musti metsamarju, kuivataud musti ploome, lagritsat, mustsõstraid, kuivatatud kadakamarju, röstitud kohviube ning magusaid pagarivürtse. Järelmaitse on pikk, elegantne ja kuivatatult marjane-täidlane. Vein kääritatakse marjadest eraldi roostevabast terasvaatides, segatakse ja seejärel areneb 18 kuud väikestes prantsuse tamme vaatides, millest 50% on uued ja hiljem 9 kuud pudelis. Le Sughere di Frassinello on sarnaselt Bordeaux piirkonna mõisaveinidele Rocca di Frassinello veinivalduse samanimelise esindusveini 2. vein.

Tarbimissoovitus

Juustud, loomaliha, sealiha, ulukiliha

Toote koduleht

http://www.castellare.it/en/rocca-di-frassinello/

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l <2g/l
Product information
Alkoholi liik Geograafilise tähisega lauavein
Tootja ROCCA DE FRASSINELLO S.R.L.
Piirkond Toscana
Päritolumaa Itaalia
Viinamari Merlot, Sangioveto, Cabernet Sauvignon
Aastakäik 2019
Värvus Punane
Stiil Tugev ja vürtsikas
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 14,5
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Serving information
Serveerimine Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.