Two Vines Cabernet Sauvignon 14,5% 0,75L

Keskmisest täidlasem, marjase karakteriga kuiv punavein
Kaubakood: 7750804075K_N0001
€10,81 KM-ta

Lisainfo

1978. aastal istutati esimesed viinapuud Columbia jõe põhjakaldal asuvas Horse Heaven Hill piirkonda ning 1982. aastal rajati Columbia Crest veinimaja. 1990. aastal nimetas maailma üks tuntumaid veinikriitikuid Robert Parker oma „The Wine Advocate“ väljaandes Columbia Crest Winery maailma 24 „Best Value Wineries“ hulka. 1997. aastal hääletasid USA juhtiva veiniajakirja Wine Spectator’i lugejad Columbia Crest Winery “Best Winery for Value in the United States,” kategooria võitjaks ainsa veinimajana väljaspool Californiat. Columbia Crest Winery kuulub Ste. Michelle Wine Estates gruppi. Värvilt tume rubiinpunane. Aroom mustsõstraselt marjane, tunda küpseid musti metsamarju, mustsõstramoosi, üleküpsenud põldmarju ja mustikaid ning kuivatatud ürte. Maitse on keskmisest täidlasem, kuiv ja marjaselt tihe. Tunda küpseid musti marju, kuivatatud ploomi, mustsõstraid, arooniaid ja veidi mõrušokolaadi koos kondiitrivürtsidega. Järelmaitse pikk ja ühtlaselt marjane, mida toetab veidi vürtsikas tanniinsus. Viinamarjad korjatakse Yakima Valley, Horse Heaven Hills ja Wahluke Slope kasvualadelt, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja areneb erineva suurusega uutes ja vanades tammevaatides 12 – 18 kuud.

Tarbimissoovitus

Erinevad grillitud veiseliharoad, küpsetatud lambaliharoad, tugevamad veise ja ulukilihast pajaroad, küpsed juustud.

Toote koduleht

http://www.columbiacrest.com

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Energia 100 ml 82kcal
Jääksuhkur g/l <3g/l
Product information
Alkoholi liik Geograafilise tähisega lauavein
Tootja Two Vines Winery
Piirkond Washington State
Päritolumaa Ameerika Ühendriigid
Viinamari Merlot, Cabernet Sauvignon
Aastakäik 2019
Värvus Punane
Stiil Tugev ja vürtsikas
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 14,5
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Serving information
Serveerimine Kergelt jahutatuna, 15 – 17 ºC, Bordeaux tüüpi veiniklaasidest, võib eelnevalt dekanteerida. Arengupotentsiaali veinikeldris 3 – 6 aastat, arvestades marjade korjeaastat