Vieille France Brut 12% 0,75L

Kuiv, kergemapoolne šampanja.
Kaubakood: 7450404075K_S0001
€51,07 KM-ta

Lisainfo

Väikene šampanjatootja on asutatud marjakasvataja Leon Lebrun poolt 1860. aastal Côte des Blancs kasvualas Avize külas. 2003. aastal sai omanikuks Rapeneau perekond, kes otsustas võtta kasutusele Vielle France šampanjabränd, kasutades selleks laia ja madalat nn. „õunakujulist“ šampanjapudelit, mis oli kasutusel 18. sajandil. 1901 aastal loodud ja suuruselt viiendaks kasvanud Rapeneau šampanjagrupp ühendab tänapäeval mitmeid erinevaid šampanjabrände – G.H. Martel, Ernest Rapeneau, Charles Orban, Mansard-Baillet, Château de Bligny, Charles de Cazanove ja Albert Le Brun Christophe. Grupi suuromanik on Ernest Rapeneau veinimaja ja ettevõtet juhib Christophe Rapeneau. Šampanja on peene tiheda mullijoaga, värvilt kahvatukollane. Aroom kerge ja küpselt puuviljane, tunda valgeid lilli, virsikut, tsitruseid ning röstitud saia. Aroomilõppu lisandub küpseid aprikoose ja kergelt röstitud mandleid. Maitse on kuiv ja puuviljaselt elav, tunda tsitrusvilju, küpseid õunu, nektariine ja virsikuid koos kergelt torkiva mineraalsusega. Järelmaitse keskmise pikkusega ja puuviljaselt tsitruseline. Viinamarjad korjatud peamiselt Montagne de Reimsi ja Valée de la Marne kasvualadelt. Baasvein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, teine fermentatsioon koos autolüüsiga kestab pudelis 18 kuud.

Tarbimissoovitus

Aperitiiviks, kalast ja koorikloomadest valmistatud eelroad, grillitud kala- ja karploomad, seenerisotto, küpsetatud linnuliharoad, pehmed juustud.

Toote koduleht

http://www.champagnevieillefrance.fr

tooted kirjeldused

Oskus nimi Oskus raha
Nutritional information
Jääksuhkur g/l <11g/L
Product information
Alkoholi liik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein
Tootja CHARLES DE CAZANOVE S.A
Piirkond Champagne
Päritolumaa Prantsusmaa
Viinamari Pinot Noir, Chardonnay
Stiil Kerge ja värske
Maitse Kuiv
Alkoholi sisaldus 12
Maht (L) 0,75
Kogus kastis 6
Deposit information
Pant 0
Serving information
Serveerimine Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Võib enne serveerimist aereerida.